Loading...

Pizza PROVENCE s lilkem, bez lepku

Pizza PROVENCE s lilkem, bez lepku
Čas přípravy: Oběd

Ingredience:

  • 2x Schnitzer Bio Pizza - korpus bez lepku
  • 1 lilek
  • 1 velké rajče
  • 1 polévková lžíce Provensálského koření
  • 40 g černých oliv
  • 3 sušená rajčata namočená v oleji
  • 3 listy bazalky
  • 1 stroužek česneku
  • Olivový olej
  • Černý pepř a sůl

Postup:

  1. Lilek vložte do nádoby vhodné pro mikrovlnné trouby, přikryjte ji a vařte na plný výkon po dobu 20 minut (pokud nemáte mikrovlnnou troubu, lze připravit v troubě při 180 ° C po dobu 50 minut). Oloupejte lilek a nakrájejte ho na proužky.
  2. Během vaření lilku vložte 3 lžíce olivového oleje do misky a mírně ji zahřejte. Sejměte z ohně a přidejte Provensálské koření. Nechejte 15 minut stát.
  3. Nakrájejte vypeckované olivy na kolečka. Sušená rajčata nakrájejte na tenké proužky. Nasekejte lístky bazalky a stroužek česneku. Smíchejte olivy, rajčatové proužky, listy bazalky, stroužek česneku a 3-4 polévkové lžíce oleje a rozmixujte tyčovým mixérem do husté pasty.
  4. Nalijte olej s Provensálským kořením na bezlepkový základ pizzy a na něj položte plátky rajčat a lilku. Nakonec přidejte pastu z oliv a dochuťte. Pečte v troubě po dobu 15–20 minut při teplotě 200 ° C (dokud nebude těsto na pizzu křupavé). Podávejte teplé.

 

Přejeme dobrou chuť!

Štítky: Oběd

Certifikáty a podobné dokumenty ke stažení
Nakupte si podle kategorií, výrobců či diet, a to velmi rychle
Zboží Vám doručíme až ke dveřím, nebo na odběrné místo
Každý týden nové recepty pro zpestření vašeho jídelníčku
Sledujte nás
Volejte
+420 773 655 773
Pište
poradna a objednávky
Zpravodaj na e-mail

Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů