Loading...

Hrachová polévka s mátou

Hrachová polévka s mátou
Čas přípravy: Oběd

Ingredience: 

  • ½ kg zeleného hrášku
  • 1 pór (zelená část)
  • 1 cibule
  • máslo na smažení
  • 10 čerstvých lístků máty
  • sůl podle chuti
  • pepř podle chuti
  • bezlepkové krutonky BEZGLUTEN

Postup:

  1. Nakrájejte cibuli a pórek na plátky, poté smažte asi 10 minut na pánvi s máslem.
  2. Hrách vložte do vroucí vody a vařte na mírném ohni.
  3. Hotovou zeleninu vložte do hrachu. Vařte dalších 10 minut, přidejte mátu a rozmixujte do hladka.
  4. Jestli je krém příliš hustý, přilejte vroucí vodu.
  5. Dochuťte solí a pepřem.

TIP: Posypte polévku před podáváním krutony.

Štítky: Oběd

Certifikáty a podobné dokumenty ke stažení
Nakupte si podle kategorií, výrobců či diet, a to velmi rychle
Zboží Vám doručíme až ke dveřím, nebo na odběrné místo
Každý týden nové recepty pro zpestření vašeho jídelníčku
Sledujte nás
Volejte
+420 773 655 773
Pište
poradna a objednávky
Zpravodaj na e-mail

Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů